При Звенигородській районній військовій адміністрації створено робочу групу “Прозорість і підзвітність”

Дата: 09.11.2023 11:49
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

В Звенигородській районній військовій адміністрації  утворено робочу групу під назвою "Прозорість і підзвітність". Корупція завжди є недопустимою, особливо в умовах повномасштабної війни, коли кожен громадянин бореться за своє право на свободу і безпеку.

З метою посилення контролю та забезпечення прозорості у використанні бюджетних коштів було підписано розпорядження начальником про створення робочої групи "Прозорість та підзвітність" при Звенигородській РВА.

Основними завданнями, які передбачені для цієї робочої групи від голови області, включають стан використання коштів, що надійшли в область з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф та інших субвенцій; проаналізувати проведення тендерів та роботи підрядних організацій на об’єктах будівництва; забезпечити залучення громадськості та співпрацю з відкритими реєстрами до питань цільового та ефективного використання бюджетних коштів; надавати публічні звіти про проведену роботу та про витрачені кошти державного та місцевих бюджетів. Звіти цієї робочої групи будуть щотижневими.

Такі заходи спрямовані на забезпечення високого рівня відкритості, контролю та ефективного використання публічних коштів, що є важливим у контексті суспільного боротьби за право на свободу і безпеку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора