Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 27.07.2023 16:00
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Отримання адміністративних послуг у Центрах обслуговування платників ГУ ДПС у Черкаській області  •  

В яких випадках ЮО платником податку на прибуток не визначається мінімальне податкове зобов’язання?  •  

В які терміни платники ПДВ, які планують перейти на сплату ЄП, порядок нарахування якого не передбачає сплату ПДВ, повинні подати до контролюючого органу заяву за ф. № 3-ПДВ?  •  

Яка вартість (договірна чи митна) зазначається у графах 6 – 9 таблиці 2 додатка 5 (Д5) при ввезені у митному режимі імпорту товарів, які використані в операціях, звільнених від оподаткування ПДВ?  •  

У яких випадках необхідно визнавати умовне постачання товарів та необоротних активів при анулюванні реєстрації платника ПДВ?  •  

Декларування податку на прибуток  •  

Які дії СГ, які використовують РРО, у разі скасування зниженої ставки 7 відс. ПДВ при здійсненні операцій з постачання пального та інших нафтопродуктів під час дії правового режиму воєнного стану?  •  

До уваги платників єдиного податку першої та другої групи!  •  

Які документи потрібно подати управителю майна до контролюючого органу для взяття на облік договору управління майном?  •  

Надходження рентної плати та екологічного податку у червні поточного року  •  

Яким чином заповнюється реквізит «Призначення платежу» (в т.ч. код виду сплати) платіжної інструкції для перерахування коштів за ліцензії на виробництво, оптову та роздрібну торгівлю пальним, алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, а також на зберігання пального?

За якою формою, в які терміни та до якого органу ДПС подається заявка-розрахунок про потребу в МАП та звіт про використання МАП виробниками та імпортерами?

Зміни до постанови КМУ від 11 грудня 2019 року №1165 та порядків, затверджених цією постановою

Яким чином СГ може надіслати через Електронний кабінет запит про отримання витягу з журналу реєстрації повідомлень про відкриття/закриття рахунків у фінансових установах за формою № П9 та отримати такий витяг за формою № П10 (у т. ч. протягом якого строку)?

За яким ідентифікатором форми надсилається Повідомлення про виявлення факту, що свідчить про володіння фізичною (юридичною) особою – резидентом України часткою в іноземній юридичній особі?

Чи має право платник ПДВ – продавець відкоригувати податкові зобов’язання?

Наповнення бюджетів усіх рівнів

Облік доходів і витрат у ФОПів - платників єдиного податку третьої групи, які є платниками ПДВ

Податок на додану вартість

Які первинні документи підтверджують витрати на придбання електронних квитків для відрядження працівника підприємства?

Погашення податкового боргу

Хто є податковими агентами при справлянні туристичного збору?

Черкащина: понад 2800 осіб скористалися правом на податкову знижку

Підприємства Черкаської області сплатили 24,8 млн грн податку на прибуток

Який порядок листування через Електронний кабінет та як автора електронного листа буде повідомлено про вхідний реєстраційний номер та дату реєстрації запиту в контролюючому органі, та які терміни надання відповіді (на лист, запит, звернення, консультацію тощо)?

Який порядок оподаткування ПДВ операцій з передачі майна платника податку до статутних фондів інших платників податків у разі реорганізації такого платника?

Сплата рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів лісокористувачами

Як розраховуються різниці, які виникають при здійсненні операцій з борговими зобов’язаннями з нерезидентами (пов’язаними/не пов’язаними особами), якщо сума таких зобов’язань перевищує суму власного капіталу більш ніж у 3,5 рази?

Чи відображаються в Електронному кабінеті рахунки (поточні, депозитні, кредитні тощо), відкриті самозайнятою особою у банках, інших фінансових установах, небанківських надавачів платіжних послуг України та/або на території інших держав?

Чи включається до оподаткованого доходу сума анульованого боргу кредитором до закінчення строку позовної давності?

Чи включаються до доходу ФОП – платника ЄП (першої – третьої груп) (крім е-резидента) повернені на його рахунок кошти, які були списані з рахунку внаслідок допущення помилки при оформленні платіжної інструкції такою особою?

Чи зобов’язані державні підприємства, що діють на основі державної власності та є платниками ЄП третьої або четвертої групи, неприбуткові організації, сплачувати частину чистого прибутку (доходу) та подавати Розрахунок частини чистого прибутку (доходу), дивідендів на державну частку?

Чи має право СГ, у т.ч. нерезидент, який взятий на облік в контролюючому органі, сплачувати податки з розрахункових рахунків, відкритих за кордоном?

Чи може СГ після 11.07.2023 здійснювати реалізацію рідин, що використовуються в електронних сигаретах, придбаних до зазначеної дати?

Як визначається місце постачання товарів?

Як надаються документи, необхідні для проведення документальних перевірок?

Як розраховуються авансові внески з податку на прибуток, якщо платник податку на прибуток виплачує дивіденди за період перебування на спрощеній системі оподаткування, та чи зменшується при цьому податкове зобов’язання у Податковій декларації з податку на прибуток підприємств за такий податковий (звітний) період?

Які неприбуткові установи і організації заповнюють додаток ГД до рядків 1.6.2 ГД, 2.4.2 ГД та 3.1 ГД Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора