Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 27.07.2023 15:53
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Як визначити базу оподаткування акцизним податком у різних випадках?  •  

Де розміщені реквізити рахунків для сплати податків, зборів, єдиного внеску та інших платежів до бюджету?  •  

Чи застосовується підвищуючий коефіцієнт при визначенні бази оподаткування ПДФО, якщо сума добових витрат, використаних відрядженим, перевищує встановлені граничні норми?  •  

Чи може СГ при роздрібній торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, або пальним застосовувати резервний РРО на період виходу з ладу основного РРО?  •  

Який орган виконавчої влади надає консультації стосовно заповнення, подання страхувальниками – роботодавцями, які використовують найману працю (крім гіг-контрактів з гіг-спеціалістами), Повідомлення про прийняття працівника на роботу/укладення гіг-контракту, застосування відповідальності за неподання ними такого повідомлення до контролюючого органу?  •  

Щодо Методики проведення документальних перевірок  •  

Нові правила заповнення платіжок для сплати податків та ЄСВ  •  

Нові форми податкової накладної, податкової декларації з податку на додану вартість, уточнюючого розрахунку податкових зобов’язань з податку на додану вартість у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок (далі - уточнюючий розрахунок), спрощеної податкової декларації з податку на додану вартість та уточнюючого розрахунку до спрощеної податкової декларації

За якою ознакою доходу в додатку 4 ДФ до Розрахунку відображається сума страхових внесків за договорами добровільного медичного страхування в межах 30 відс. нарахованої заробітної плати та сума перевищення встановленого граничного розміру, сплачена роботодавцем за свій рахунок?

Яким чином оподатковуються доходи, отримані ФО – резидентом у разі відчуження нею нерухомого (рухомого) майна ФО – резиденту за договором довічного утримання та одержання взамін такого відчуження матеріального забезпечення (грошової компенсації)?

Чи є об’єктом оподаткування ПДВ операції з переоцінки (уцінки/дооцінки) необоротних активів?

Які первинні документи необхідні при визначенні об’єкта оподаткування податком на прибуток?

Як повідомити про закриття рахунків платників податків у разі проведення процедури ліквідації банку?

Результати проведеної позовної роботи податкової служби Черкащини: за І півріччя 2023 року до бюджету надійшло 10 млн гривень

В які строки ДПС розглядає скарги платників податків на рішення податкової, подані під час воєнного стану?

Чи застосовуються контролюючим органом штрафні санкції, якщо платник податку подає Повідомлення про участь у міжнародній групі компаній з відміткою «уточнююче» у зв’язку з самостійним виправленням помилок (у заголовній/табличній частинах) та чи передбачено термін для такого уточнення?

Чи застосовуються штрафні санкції та пеня при самостійному виправленні платником податків помилок, що призвели до заниження податкового зобов’язання у звітних (податкових) періодах, що припадають на період дії воєнного стану?

Чи може бути застосовано адміністративний арешт коштів на рахунку платника податків, в який термін та в якому порядку кошти звільняються з-під арешту?

Чи потрібно подавати за звітний рік звіт про контрольовані іноземні компанії та річну податкову декларацію про майновий стан і доходи з додатком КІК фізичній особі у якої відбулось відчуження частки в іноземній юридичній особі в середині звітного року?

Яким чином заповнюються поля у реквізитах «Призначення платежу» та «Отримувач» платіжної інструкції на сплату податків та зборів (крім єдиного внеску) на бюджетні рахунки ?

Як здійснюється розрахунок мінімального податкового зобов’язання, якщо набуття права власності, оренди, користування на інших умовах (в т. ч. на умовах емфітевзису) земельної ділянки платником податку на прибуток підприємств відбулося в середині (наприкінці) року (місяця)?

Яким чином ФОП на загальній системі оподаткування – посередник формує доходи та витрати за договорами комісії, доручення тощо?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора