Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 05.07.2023 10:37
Кількість переглядів: 194

Фото без описуЯка застосовується відповідальність до СГ у разі якщо контрольну стрічку не надруковано або не створено в електронній формі на РРО або виявлено спотворення даних про проведені розрахункові операції, інформація про які міститься на такій контрольній стрічці?  •  

Відповідність/невідповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку  •  

З якої дати сплачується орендна плата за земельні ділянки державної і комунальної власності: з дня підписання договору оренди земельної ділянки чи з дня державної реєстрації права оренди земельної ділянки?  •  

До якого контролюючого органу мають право звернутися ФО (громадяни) для звірки даних щодо плати за землю?  •  

Чи надають органи ДПС довідки про наявність у ФО статусу підприємця (ФОП)?  •  

Як заповнюються рядки 1.1, 1.2 та 4 – 8 додатка 3 «Розрахунок за розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях чи на об’єктах» до податкової декларації екологічного податку?  •  

Як оподатковується ПДФО дохід, отриманий платником податку від одночасного продажу один раз протягом звітного року за одним договором купівлі-продажу гаража та земельної ділянки, на якій він розташований, якщо земельна ділянка з призначенням для будівництва індивідуальних гаражів, не перевищує 0,01 га та перебуває у власності більше трьох років?  •  

Як оподатковується податком на доходи фізичних осіб і військовим збором дохід у вигляді виграшу (призу), отриманого платником податків (гравцем) від участі в азартну гру у казино в мережі Інтернет?

Як здійснюється перереєстрація платників податків в контролюючих органах у разі зміни місцезнаходження та подається податкова звітність під час такої перереєстрації?

Який порядок оподаткування ПДВ операцій за договорами поставки товарів/послуг, за якими контрагентами було здійснено постачання товарів/послуг, розрахунки за які здійснюються шляхом зарахування зустрічних однорідних вимог, у тому числі платником, який застосовує касовий метод податкового обліку?

В який термін працівник має повернути кошти, видані на відрядження або під звіт, за умови, що відрядження не відбулось?

Яким чином можливе формування нових сертифікатів раніше засвідчених відкритих ключів Кваліфікованим надавачем ЕДП ДПС?

Яка ціна вважається звичайною для визначення бази оподаткування операцій з постачання самостійно виготовлених товарів/послуг?

Чи виникає об’єкт оподаткування у разі виплати податковим агентом ФО забезпечувальної суми за попереднім (не основним) договором купівлі-продажу нерухомого майна?

Чи включається до оподаткованого доходу сума боргу, яка анульована кредитором до закінчення строку позовної давності, та за якою ознакою доходу відображається анульований борг у додатку 4ДФ до Розрахунку?

Чи включається до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу ФО дохід від продажу іншим ФО власної сільськогосподарської продукції (крім тваринництва), вирощеної на власній земельній ділянці, зокрема, квітів?

Чи може СГ подати через Електронний кабінет заяву та документи для переоформлення ліцензії на право оптової чи роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах у разі зміни відомостей, зазначених у виданій ліцензії (найменування ЮО або прізвища ФО, місцезнаходження або місця проживання, адреси місця торгівлі в зв’язку з перейменуванням населеного пункту, вулиці тощо)?

Чи нараховуються штрафні санкції та пеня за порушення строків сплати податкового зобов’язання з акцизного податку, якщо платник податку не сплатив вчасно податкове зобов’язання, задеклароване в податковій декларації акцизного податку, а погашення податкового боргу відбулося внаслідок подання уточнюючої декларації щодо зменшення суми раніше нарахованих зобов’язань?

Чи оподатковується ПДФО вартість роздрукованого електронного проїзного квитка на залізничному транспорті, за умови, що оплата була здійсненна через мережу Інтернет, що відшкодована роботодавцем працівнику, який перебував у відряджені?

Чи оподатковується ПДФО та військовим збором дохід, у вигляді суми допомоги по вагітності та пологах, що виплачується ФОП Пенсійним фондом України?

Чи підлягає погашенню за рахунок майна засновників податковий борг ЮО, яка ліквідується, у разі недостатності майна такої особи?

Чи необхідно повідомляти контролюючі органи за неосновним місцем обліку про внесення змін до облікових даних?

Чи потрібно отримувати окремі ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями СГ, який має магазин та кафетерій (буфет, ресторан тощо), що знаходяться в одній будівлі, але в окремих приміщеннях?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора