Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 30.06.2023 10:34
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Чи необхідно платнику податків при заповненні повідомлення за ф. № 20-ОПП визначати внутрішній ідентифікатор об’єкта оподаткування враховуючи кількість таких об’єктів в порядку їх зростання?  •  

За якою адресою контролюючий орган надсилає (вручає) ППР про сплату суми транспортного податку фізичній особі – нерезиденту, яка має зареєстрований в Україні власний легковий автомобіль?  •  

Як оподатковуються ПДВ операції з експорту товарів у межах договорів комісії?  •  

Чи потрібно коригувати податковий кредит чи нараховувати податкові зобов’язання при реорганізації (приєднанні, злитті, перетворенні, поділі та виділенні) юридичної особи – платника ПДВ?  •  

Порядок погашення податкового боргу  •  

Чи діють ліцензії, за якими під час воєнного стану не сплачено черговий платіж або закінчився термін дії ліцензії?  •  

За яких умов ФОП (крім е-резидентів) можуть бути платниками ЄП першої – третьої груп?

Зміни до декларації з податку на прибуток підприємств

Щодо набрання чинності Закону України від 20 червня 2022 року №2320-IX «Про управління відходами»

Чи має право протягом поточного року ФОП – платник ЄП після самостійного повернення на групу платника ЄП (ставку ЄП), на якій вона перебувала до обрання ставки 2 відс. доходу, знову перейти на сплату ЄП за ставкою 2 відс.?

Який порядок оскарження рішення про відповідність/невідповідність платника ПДВ критеріям ризиковості платника податку?

Який порядок розрахунку податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку у вигляді дивідендів за витратами, понесеними на придбання акцій (інших корпоративних прав), емітентом яких є ЮО, яка набула статус резидента Дія Сіті?

Чи застосовується ПСП до доходу у вигляді середньої заробітної плати, нарахованого (виплаченого) працівнику поновленому на роботі на підставі рішення суду, за час вимушеного прогулу?

Чи зобов’язані ФОП використовувати печатку при здійсненні
підприємницької діяльності?

Хто є платниками рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів?

Чи є базою нарахування єдиного внеску вартість санаторних путівок, що надаються підприємством (роботодавцем) безкоштовно своїм працівникам?

Чи є базою нарахування єдиного внеску компенсація, нарахована роботодавцем працівнику, за невикористані щорічні відпустки (основну та додаткову)?

Чи має право ФОП на загальній системі оподаткування включити до витрат вартість поточного ремонту автомобіля, який використовується в господарській діяльності?

Чи може користувач зробити копію кваліфікованого електронного підпису (далі – КЕП) з файлового носія на захищений носій ключової інформації і чи вважається даний КЕП згенерований на захищеному носії ключової інформації?

Чи оподатковується ПДФО сума одноразової грошової допомоги, яка надається членам сімей військовослужбовців, які загинули (безвісно пропали) або померли під час захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України?

Яка сума коштів/електронних грошей відображається в додатку 4ДФ до Розрахунку (вся сума коштів/електронних грошей, що видані на відрядження або під звіт, чи тільки сума коштів електронних грошей, які не повернуті своєчасно)?

Яке призначення програмного забезпечення «ПРРО WEB-ВЕРСІЯ ДПС»?

Яким чином податковий агент може повернути або врахувати в рахунок сплати наступних платежів суму надміру сплаченого військового збору?

Які товари належать до підакцизних?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора