Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 02.06.2023 10:18
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

 

В яких випадках у ФО – резидента виникає право на отримання податкової знижки в частині процентів за користування іпотечним житловим кредитом?  •  

В Головному управлінні ДПС у Черкаській області відбулася зустріч у форматі «круглого столу» з представниками Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки з питань ефективної організації ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних.  •  

Де на офіційному вебпорталі ДПС розміщено реєстр платників, які використовують єдиний рахунок, та яка інформація наявна в даному реєстрі?  •  

Шановні платники!
Рекомендуємо користуватися електронними сервісами ДПС.
  •  

Звільнення від податку на прибуток окремих категорій сільгосптоваровиробників  •  

Яка інформація відображається в відомостях із ДРФО у разі якщо ФО мала два різні реєстраційні номери облікової картки платника податків, один з яких закритий?  •  

На яку ПСП має право платник ПДФО, який утримує двох і більше дітей віком до 18 років?  •  

Особливості заповнення додатків до декларації з екоподатку  •  

Перереєстрація юрособи в ДПС в разі зміни місцезнаходження в межах одного району  •  

Погашення податкового боргу  •  

Шановні платники!
Звертаємо увагу, що для цілей трансфертного ціноутворення господарські операції з особами, які мають податкову адресу на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, визнаються контрольованими.

Як заповнюється уточнюючий розрахунок податкових зобов’язань з ПДВ
у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок?

Чи визнається іноземна компанія контрольованою іноземною компанією (КІК), якщо ФО - резидент України є прямим власником цієї іноземної кампанії, але володіє часткою, що складає рівно 50 відсотків?

Чи є платником земельного податку ФОП – платник ЄП за земельні ділянки, земельні частки (паї), які надавалися їй як ФО (право власності оформлено на ФО) та використовуються за призначенням для провадження господарської діяльності?

Чи має право СГ роздрібної торгівлі збільшувати МРЦ на суму акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів, при реалізації у 2023 році тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, що вироблені до 01 квітня 2022 року?

Чи мають право платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які до 06 травня 2023 року задекларували за 2022 – 2023 роки податкові зобов’язання за об’єкти житлової та/або нежитлової нерухомості, що розташовані на територіях, визначених п.п. 69.22 п. 69 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ, відкоригувати задекларовані суми?

Чи може користувач зробити копію кваліфікованого електронного підпису (далі – КЕП) з файлового носія на захищений носій ключової інформації і чи вважається даний КЕП згенерований на захищеному носії ключової інформації?

Чи може СГ отримати ліцензію на право оптової чи роздрібної торгівлі пальним на пересувний транспортний засіб?

Чи повинні ФОП – платники ЄП – власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) (землекористувачі, яким відповідно до закону надані у користування земельні ділянки державної та комунальної власності на правах постійного користування) сплачувати земельний податок у разі тимчасового припинення господарської діяльності?

Чи потрібно подавати заяву за формою № 5ДР або за формою № 5ДРП з оновленою інформацією щодо тимчасового місця проживання особам, які переселилися з тимчасово окупованої РФ території України, а також внутрішньо переміщеним особам?

Шановні платники податків! Головне управління ДПС у Черкаській області попереджає про активність «телефонних аферистів»

Як здійснюється програмування найменування товарів (послуг) при використанні програмного забезпечення «ПРРО ДПС»?

Як проводити розрахункову операцію у разі продажу товару з доставкою кур’єром продавця?

Як ФОП – платник єдиного податку (першої – третьої груп) може протягом календарного року перейти на четверту групу?

Яким чином відображається в додатку 4ДФ до Розрахунку орендна плата, яка нарахована на користь померлого орендодавця – ФО, а виплачується його спадкоємцям?

Яким чином контролюючий орган повідомляє платника податків про відмову у наданні/зменшенні суми податкової знижки, визначеної платником у податковій декларації?

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора