Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 03.05.2023 12:26
Кількість переглядів: 146

Фото без описуДекларування допомоги
Чи треба декларувати грошову допомогу від України?
  •  

Декларування допомоги
Чи потрібно декларувати допомогу від міжнародних організацій
та інших держав?
  •  

Декларування допомоги
Як заповнити відомості про допомогу на проживання ВПО?
  •  

1 травня 2023 року – граничний термін подання декларації про майновий стан та доходи за 2022 рік  •  

Нагадуємо рієлтерам - щодо необхідність подання інформації про укладені договори оренди  •  

Сплачуйте нараховані податкові зобов’язання вчасно - не чекайте стягнення податкового боргу у примусовому порядку  •  

Сплачуйте нараховані податкові зобов’язання вчасно - не чекайте стягнення податкового боргу у примусовому порядку  •  

За який звітний період платниками ПДВ вперше подається податкова декларація з ПДВ (уточнюючий розрахунок податкових зобов’язань з ПДВ, у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок), за формою з врахуванням змін, внесених наказом Мінфіну від 28.12.2022 № 463?

Яким чином здійснюється заокруглення розрахунків при продажу тютюнових виробів у роздрібній мережі на які встановлено МРЦ?

Яким чином ФОП – «загальносистемник» заповнює графу 9 розділу І додатка Ф2 декларації про доходи в розрізі видів економічної діяльності, якщо один з них є збитковим?

На захищені носії яких виробників можна згенерувати особистий ключ електронного підпису у Кваліфікованого надавача ЕДП ДПС?

Чи є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, виробничі будівлі, що використовуються як адміністративно-побутові, для конторських та адміністративних цілей (офісні)?

Перше подання звіту у розрізі країн міжнародної групи компаній

Як буде розраховуватись граничний обсяг доходу для ФОП платників ЄП третьої групи для подальшого перебування на ЄП після скасування воєнного стану?

Рубрика «Новації. Закон №2888»
У яких випадках подається звіт про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт?

Рубрика «Новації. Закон №2888»
Податок на додану вартість
На яку дату виникають податкові зобов’язання з ПДВ за операціями з постачання товарів /послуг, які є об’єктом оподаткування ПДВ, у випадку якщо товари/послуги ще не поставлені, але оплата за останні вже здійснена електронними грошима?

Рубрика «Новації. Закон №2888»
Чи застосовується касовий метод податкового обліку згідно з розділом V кодексу до відповідних операцій з постачання товарів/послуг у випадку, якщо оплата за них здійснюється електронними грошима?

Рубрика «Новації. Закон №2888»
Чи оподатковуються ПДВ операції з постачання послуг із виконання платіжних операцій, що надаються надавачами платіжних послуг, операторами платіжних систем; випуску, погашення електронних грошей; емісії, обміну, погашення цифрових грошей національного банку України?

Які типи митних декларацій є підставою для зняття з контролю валютної операції банком?

Чи включаються до доходу ФОП – платників ЄП першої – третьої груп (крім е-резидентів) проценти (відсотки), отримані від банку за користування коштами на рахунку (депозитному, поточному)?

Чи є доходом ФОП – платника ЄП (крім е-резидента) кошти, повернуті банком з депозитного рахунку ФОП на його поточний рахунок після закінчення депозитного договору?

Чому відбувається зупинення реєстрації податкової накладної в Реєстрі навіть за наявності діючої таблиці даних платника податку за кодом товару/послуг згідно УКАТЗЕД/ДКПП?

Як здійснюється проставлення апостиля на офіційних документах, що видаються ДПС та її територіальними органами?

Яким чином ФО може дізнатися про готовність РНОКПП, якщо Облікова картка за ф. 1ДР або Заява за ф. 5ДР направлені через Електронний кабінет?

Які підтверджуючі документи щодо знищення або зруйнування основних виробничих або невиробничих засобів, подані до контролюючого органу, є підставою для не нарахування податкових зобов’язань з ПДВ (у тому числі відповідно до норм п. 198.5 ст. 198 ПКУ) у випадку ліквідації основних засобів?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора