Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 29.03.2023 10:17
Кількість переглядів: 102

Фото без описуВикористання електронного підпису на період дії воєнного стану  •  

Щодо внесення змін у додаток 5 до Порядку Функціонування Електронного кабінету  •  

До якого контролюючого органу СГ подає податкову декларацію з плати за землю, якщо об’єкти оподаткування знаходяться на території територіальної громади у місті з районним поділом в різних районах такого міста?  •  

З якої дати реєстрація податкових накладних та розрахунків коригування кількісних і вартісних показників до податкових накладних в ЄРПН здійснюється за формою, яка враховує зміни, внесені наказом Міністерства фінансів України від 28.12.2022 № 463?  •  

За яких умов ФОП можуть бути платниками ЄП першої – третьої груп?  •  

Як заповнюються рядки 4 – 8 розд. ІІІ «Розрахунок (уточнення) податкового зобов’язання» податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)?  •  

Як платники податку на прибуток – власники земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, здійснюють розрахунок різниці між сумою загального мінімального податкового зобов’язання та загальною сумою сплачених податків, зборів, платежів та витрат на оренду земельних ділянок, якщо такі платники не мають наміру займатися сільським господарством, наданням пов’язаних із ним послуг та такий вид діяльності відсутній серед внесених ними видів діяльності до ЄДР?  •  

Як визначається при обчисленні екологічного податку річний обсяг викидів двоокису вуглецю, що перевищує 500 тонн за рік, якщо СГ має декілька стаціонарних джерел забруднення в межах однієї або декількох територіальних громад, які обслуговуються одним або різними контролюючими органами?

Здійснення контролю за платниками податків, які порушують граничні строки розрахунків за операціями з експорту та імпорту товарів

Щодо правильності заповнення податкової декларації з рентної плати, зокрема розрахунку з рентної плати за спеціальне використання води

Порядок списання безнадійного податкового боргу

Хто є платниками рентної плати за спеціальне використання води?

Чи виникає об’єкт оподаткування у ФО, якщо банк за договором з такою особою вилучає заставлене нерухоме або рухоме майно та бере його на свій баланс як основний засіб, у зв’язку з невиконанням умов кредитного договору?

Чи виникає об’єкт оподаткування ПДФО у ФО (поручителя), якщо ЮО (боржник) повертає їй суму боргу, яку за договором поруки ФО (поручитель) перерахувала банку (кредитору)?

Чи є об’єктом оподаткування легковий автомобіль, що включений після 1 лютого до Переліку легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню транспортним податком у звітному (податковому) році?

Чи є пільгою звільнення від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, визначене п.п. 69.22 п. 69 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ?

Чи нараховуються платником ПДВ податкові зобов’язання на дебіторську заборгованість за поставленими та не оплаченими товарами, необоротними активами при анулюванні реєстрації платника ПДВ у разі визначення податкових зобов’язань за касовим методом?

Чи потрібно суб’єктам господарювання, що забезпечені електрогенераторною установкою, отримувати ліцензію на право зберігання пального?

Що є об’єктом та базою оподаткування для транспортного податку?

Як в податковому обліку з ПДВ продавця/покупця відображається операція з повернення покупцем частини товарів, кошти за які залишаються у продавця та зараховуються в рахунок оплати за іншою поставкою товарів?

Яка ставка транспортного податку?

Які ФО відносяться до сільськогосподарських товаровиробників з метою визначення об’єкта оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки?

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора