Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 01.03.2023 12:02
Кількість переглядів: 111

Фото без описуАктуальні питання щодо регулювання виробництва, експорту, імпорту, оптової і роздрібної торгівлі, зокрема, алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами  •  

Яким чином ФОП на загальній системі оподаткування, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства заповнюють Додаток ЄСВ 1 до Податкової декларації про майновий стан і доходи, у разі виправлення самостійно виявлених помилок (у тому числі за минулі податкові періоди) після граничного строку його подання?  •  

Які дії платника у разі прийняття рішення про неврахування
таблиці даних платника податку?
  •  

Які дії СГ, який отримав новий КЕП та подав Повідомлення на касира за ф. № 5-ПРРО, якщо при роботі в програмному рішенні «ПРРО Каса» надходить повідомлення «Виникла помилка при збереженні КЕП»?  •  

Зміни щодо застосування режиму експортного забезпечення на період дії воєнного, надзвичайного стану  •  

Порядок повідомлення про суттєві зміни у майновому стані суб’єктами декларування  •  

Коди УКТ ЗЕД при коригуванні з 01.01.2023 року  •  

Коли подається та як заповнюється Додаток ЄСВ 1 у складі податкової декларації про майновий стан і доходи з типом «Звітна» як «Довідкова» у разі призначення пенсії/призначення матеріального забезпечення, страхових виплат?  •  

Яким чином ФО – громадянин, яка не є СГ, може отримати інформацію про наявність (відсутність) у неї податкового боргу?

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, з фізичних осіб

Порядок скасування реєстрації РРО у яких закінчилися визначені законодавством строки експлуатації

Які способи отримання фіскального чеку покупцем за оплачені товари (послуги) через ПРРО?

В який термін роботодавець зобов’язаний сплатити єдиний внесок з нарахованої допомоги по тимчасовій непрацездатності (лікарняні) та допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами, якщо Пенсійний фонд України затримує виплату коштів?

Чи застосовується відповідальність у період дії воєнного стану в Україні до ФОП – платників ЄП першої-третьої груп, які мали можливість подати, але не подали (або несвоєчасно подали) податкову декларацію платника ЄП – ФОП?

Чи може нерезидент здійснити уступку права вимоги заборгованості, яка утворилася внаслідок невиконання резидентом України зобов’язань за зовнішньоекономічним договором, іншому резиденту України чи нерезиденту?

Чи можуть бути включені до обрахунку суми бюджетного відшкодування суми ПДВ, включені до складу податкового кредиту за операціями з придбання товарів, знищених внаслідок бойових дій та як використовуються такі суми ПДВ?

Чи необхідно придбавати ліцензію на право зберігання пального якщо таке пальне зберігається в баку автомобіля, каністрі тощо, та наявність яких ємностей передбачає обов’язковість отримання ліцензії на зберігання пального?

Що є акцизним складом/акцизним складом пересувним?

Як заповнюється податкова декларація платника ЄП – ФОП у разі виправлення самостійно виявлених помилок з податкового зобов’язання по ЄП?

Як отримати податкову знижку тим, хто здійснив переобладнання транспортного засобу на біопаливо

Які товари СГ необхідно реалізовувати через РРО та/або через ПРРО з використанням режиму програмування найменування товарів (послуг) із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора