Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 23.02.2023 16:20
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Як визначається база оподаткування ПДВ у разі ввезення на митну територію України товарів у міжнародних поштових та експрес-відправленнях?  •  

В яких випадках прибуток контрольованої іноземної компанії звільняється від оподаткування?  •  

Які граничні строки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних в ЄРПН протягом дії воєнного стану в Україні?  •  

Які дані будуть відображені у щоденному фіскальному звітному чеку (Z – звіті), сформованому ПРРО на наступний робочий день або через інший період у кілька днів за час відключення електроенергії, при використанні програмного забезпечення «ПРРО ДПС»?  •  

Які способи подання податкових декларацій платниками податків передбачені ПКУ?  •  

До яких податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних застосовуються нові строки їх реєстрації в ЄРПН, передбачені з урахуванням змін, внесених Законом України від 12 січня 2023 року № 2876-ІХ?  •  

Щодо особливостей застосування ставок екологічного податку за скиди забруднюючих речовин у водні об’єкти  •  

За який звітний період платники ЄП першої – третьої груп вперше подають додаток 1 «Відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску» у складі податкової декларації платника ЄП – ФОП за формою у редакції наказу Мінфіну від 24.11.2022 № 394 із змінами, внесеними наказом Мінфіну від 15.12.2022 № 438?  •  

Код УКТ ЗЕД, якщо товар виготовлено у 2022 році, а поставлено у 2023 році

Чи може уповноважена особа фізичної особи отримати кваліфіковані сертифікати відкритих ключів за довіреністю?

Платникам податків Черкащини за січень 2023 році відшкодовано майже 177,0 млн гривень податку на додану вартість

Вплив змін податкового законодавства на зупинку реєстрації податкових накладних

До якого контролюючого органу, за якою формою та в які терміни подається декларація про провадження господарської діяльності із зберігання пального яке споживається для заправлення електрогенераторної установки?

28 лютого 2023 року – останній день подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації

Повідомлення про відмову у наданні/зменшенні суми податкової знижки, визначеної платником у податковій декларації

За допомогою якої операції в ПРРО ломбарди, які надають кошти у позику, можуть проводити операцію по видачі готівки, якщо ПРРО вимагає ввести реквізити фіскального чеку на придбання?

Які розміри штрафу за порушення платниками ПДВ граничного строку, передбаченого п. 89 підрозд. 2 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України для реєстрації податкової накладної та/або розрахунку коригування до такої податкової накладної в ЄРПН?

В який термін роботодавець зобов’язаний сплатити єдиний внесок з нарахованої допомоги по тимчасовій непрацездатності (лікарняні) та допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами, якщо Пенсійний фонд України затримує виплату коштів?

Де можна отримати форму заяви про зміну статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключа для скасування, блокування або поновлення кваліфікованого сертифіката відкритого ключа?

Чи включається до оподаткованого доходу сума боргу, яка анульована кредитором до закінчення строку позовної давності, та за якою ознакою доходу відображається анульований борг у додатку 4ДФ до Розрахунку?

Чи є платними послуги з формування кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України?

Чи застосовується відповідальність у період дії воєнного стану в Україні до ФОП – платників ЄП першої-третьої груп, які мали можливість подати, але не подали (або несвоєчасно подали) податкову декларацію платника ЄП – ФОП?

Чи застосовується відповідальність у період дії воєнного стану в Україні до ФОП – платників ЄП першої-третьої груп, які мали можливість подати, але не подали (або несвоєчасно подали) податкову декларацію платника ЄП – ФОП?

Як визначається база оподаткування ПДВ у разі ввезення на митну територію України товарів у міжнародних поштових та експрес-відправленнях?

Як отримати податкову знижку тим, хто здійснив переобладнання транспортного засобу на біопаливо


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора