Пошук

Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 24.01.2023 15:35
Кількість переглядів: 202

Платникам податків Черкащини в 2022 році відшкодовано 540,4 млн гривень податку на додану вартість  •  

За який період вперше подається податкова декларація збору за місця для паркування транспортних засобів за формою з урахуванням змін, внесених наказами Міністерства фінансів України від 30.11.2022 № 402 та від 20.12.2022 № 445?  •  

Почалась кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року  •  

До уваги платників плати за землю!  •  

За яких умов звільняються від відповідальності платники податків, які мають/не мають можливість своєчасно виконати свій податковий обов’язок (у т. ч. щодо своєї філії, представництва, відокремленого чи іншого структурного підрозділу) у період дії воєнного стану в Україні?  •  

Яким чином в податковій накладній зазначати код товару згідно з УКТ ЗЕД при здійсненні операцій з постачання товарів в наборі (комплекті) та як в такому випадку заповнити графи 6 та 7 податкової накладної якщо ціну вказано за набор/комплект?  •  

Застосування штрафних санкцій після припинення або скасування воєнного стану на території України  •  

Які особливості слід враховувати СГ з 01.01.2023 при програмуванні найменування кожного підакцизного товару із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД версії 2022 року, запровадженої Законом України «Про митний тариф України»?  •  

Які особливості слід враховувати СГ з 01.01.2023 при програмуванні найменування кожного підакцизного товару із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД версії 2022 року, запровадженої Законом України «Про митний тариф України»?

За якими ідентифікаторами форм в електронному вигляді подається Податкова декларація про майновий стан і доходи та додатки ЄСВ 1, ЄСВ 2, ЄСВ 3 з типом «Звітна» («Звітна нова») як «Довідкова»?

Щодо нарахування ПДВ після завершення застосування спрощеної системи оподаткування

За якою ознакою доходу в додатку 4ДФ до Розрахунку відображається сума нецільової благодійної допомоги?

Як оподатковується ПДФО сума матеріальної допомоги, яка надається працедавцем всім або більшості працівникам і має систематичний характер (на оздоровлення, у зв’язку з екологічним станом)?

Який період обирає при створенні податкової декларації про майновий стан і доходи ФОП, стосовно якої проведено реєстрацію припинення підприємницької діяльності за її рішенням, та яку інформацію зазначає у рядку 2.1 розд. «Загальні відомості»?

Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату заробітної плати в електронній формі?

В яких випадках декларант має право подати нову звітну одноразову (спеціальну) добровільну декларацію?

Чи має право на ПСП батько, який утримує трьох дітей віком до 18 років, але двоє з яких є його рідними та одна дитина дружини, яка не всиновлена?

В який строк до ДПС подається скарга на ППР або інше рішення контролюючого органу, яке отримано в період дії воєнного стану на території України, та чи можна подати таку скаргу через Електронний кабінет?

Чи включається до оподаткованого доходу сума боргу, яка анульована кредитором до закінчення строку позовної давності, та за якою ознакою доходу відображається анульований борг у додатку 4ДФ до Розрахунку?

Чи може нерезидент надіслати засобами електронного зв’язку в електронній формі заяву за формою № 1-ОПН для взяття на облік в контролюючих органах?

Чи можуть контролюючі органи надавати третім особам інформацію стосовно СГ та ФО (у т. ч. як «публічну інформацію»)?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора