Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 26.12.2022 15:46
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Як визначається дохід за попередній рік, у разі застосування ФОП спрощеної системи оподаткування з 1 січня 2023 року?  •  

Чи може платник податку виправити помилку, допущену при заповненні скарги щодо рішення про відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН?  •  

Яким чином можна виправити помилково проведену через РРО операцію «службове внесення» у т.ч. якщо СГ не виправив таку помилку протягом робочого дня?  •  

Платникам податків Черкащини за одинадцять місяців 2022 року відшкодовано 496,7 млн гривень податку на додану вартість  •  

Яку грошову оцінку (нормативну чи експертну) потрібно використовувати при обчисленні державного мита при продажу земельної ділянки ЮО іншій ЮО, якщо нормативна грошова оцінка земельної ділянки вища експертної?  •  

Чи має право платник податку включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу за наслідками звітного податкового року фактично здійснені ним витрати у вигляді суми коштів, сплачених на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти у разі відсутності договору про навчання?

Яким чином заповнюється реквізит «Призначення платежу» (в т.ч. код виду сплати) платіжної інструкції для перерахування коштів за ліцензії на виробництво, оптову та роздрібну торгівлю пальним, алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, а також на зберігання пального?

Чи зобов’язаний застосовувати СГ РРО та/або ПРРО у разі реалізації товарів, робіт (послуг), оплата за які здійснюється за допомогою QR-коду?

Скільки заяв за формою № 1-ОПН необхідно подавати до контролюючого органу у разі взяття на облік одночасно нерезидента та його відокремленого підрозділу як окремих платників податків?

Проміжний ліквідаційний баланс та ліквідаційний баланс

Чи виникає об’єкт оподаткування ПДФО у ФО – резидента при розірванні договору купівлі-продажу нерухомого майна, укладеного між ФО – резидентами?

Як оподатковується ПДФО та військовим збором дохід від продажу земельної ділянки із цільовим призначенням «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва»?

Яка сума переплати єдиного внеску зазначається страхувальниками (роботодавцями) при заповненні рядка 4 Довідки-розрахунку до Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати?

Який порядок сплати земельного податку ФО у рік придбання земельної ділянки?

Який розмір ставки встановлений за посвідчення договорів операцій відчуження житла та іншого нерухомого майна, які перебувають у власності ЮО?

Протягом якого терміну платник ПДВ може подати інформацію та копії документів, необхідних для розгляду питання виключення його з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості?

В які терміни ФО, яка провадить незалежну професійну діяльність, зобов’язана подати податкову декларацію про майновий стан і доходи за звітний (податковий) рік та сплатити суму задекларованого податкового зобов’язання?

Чи включаються до доходу ФОП – платника ЄП (першої – третьої груп) власні кошти, внесені на поточний рахунок, що відкритий для здійснення підприємницької діяльності?

Чи є об’єктом одноразового (спеціального) добровільного декларування нерухоме майно, площа якого не перевищує 60 кв.м., яке визначене в правовстановлюючих документах як нежитловий будинок комерційного призначення, але використовується як будинок некомерційного призначення або взагалі не використовується?

Чи приймає обслуговуючий надавач платіжних послуг до виконання довідку-розрахунок на виплату заробітної плати із від’ємним значенням рядка 5?

Яка сума доходу зазначається у довідці про доходи ФОП (загальна система оподаткування)?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора