Пошук

Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 15.12.2022 11:21
Кількість переглядів: 222

Що є виробами медичного призначення та лікарськими засобами з метою застосування РРО?  •  

Чи підлягають оподаткуванню ПДВ та відображенню в податковій декларації з ПДВ операції з виплати роялті нерезиденту?  •  

Яким чином заповнюється таблиця даних платника ПДВ, що подається у разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН?  •  

Чи обов’язково при знятті з обліку відокремленого підрозділу ЮО, відомості щодо якого включені до ЄДР, подавати до контролюючого органу заяву за формою № 8-ОПП?  •  

Як подається заява про перехід на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах?  •  

Які критерії та вимоги до товарів мають бути дотримані, щоб мати право на застосування режиму звільнення від оподаткування ПДВ, встановленого п. 71 підрозд. 2 розд. ХХ ПКУ?  •  

На яку адресу контролюючі органи надсилають ФО ППР про сплату земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної та/або комунальної власності?  •  

Яким чином оподатковуються операції з постачання тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, для яких встановлені максимальні роздрібні ціни?  •  

Яким чином оподатковується один раз протягом звітного року продаж (відчуження) власником (ФО) об’єкта житлового нерухомого майна, не отриманого у спадщину, за умови перебування частини такого майна у власності понад трьох років, а іншої частини менше трьох років?

Перевірки, які мають право здійснювати контролюючі органи

Чи застосовується фінвідповідальність за несвоєчасне подання Розрахунку з додатками 1, 2, 3, 4ДФ, 5, 6 у період воєнного стану в Україні?

Скільки декларацій акцизного податку та до якого контролюючого органу повинні подавати СГ роздрібної торгівлі, якщо пункти роздрібного продажу підакцизних товарів знаходяться в різних районах міста з районним поділом та обслуговуються різними ДПІ, але входять до складу територіальної громади (далі – ТГ) міста і податок сплачується на єдиний рахунок такої ТГ?

Яку податкову звітність подає до контролюючого органу благодійник – ФО, яка внесена до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф?

Чи має право ФО – платник податку включити до податкової знижки витрати понесені в звітному році у вигляді суми коштів, сплачених за навчання, які підтверджуються одним розрахунковим документом, де зазначена сума за весь навчальний період – рік, семестри якого припадають на різні календарні роки?

Чи може ФОП бути платником ЄП першої групи, якщо здійснює роздрібний продаж товарів в магазині, що розташований на території ринку?

Чи зупиняється на період воєнного стану термін, встановлений ПКУ для формування податкового кредиту?

Протягом якого терміну розглядається скарга на рішення комісії регіонального рівня про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН, отримана в період дії воєнного стану?

Чи включаються до об’єкта оподаткування ЮО – платника ЄП четвертої групи площі орендованих земель, які фактично використовуються платником, але договори оренди яких не зареєстровані у встановленому чинним законодавством порядку?

Чи нараховується та сплачується платниками податку на прибуток – власниками, орендарями, користувачами на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, загальне мінімальне податкове зобов’язання за земельні ділянки, що розташовані на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії або на територіях, тимчасово окупованих збройними формуваннями рф?

Чи передбачено звільнення ФОП, які відбувають покарання в місцях позбавлення волі, від відповідальності за несвоєчасну подачу звітності по єдиному внеску та сплату єдиного внеску за період відбування покарання?

Чи переривається термін, встановлений ПКУ для формування податкового кредиту, на період зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН?

Чи сплачують єдиний внесок за себе ФОП, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства у період воєнного стану в Україні?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора