Разом – ми сила, що приведе нас до перемоги!

Дата: 28.11.2022 13:25
Кількість переглядів: 233

В нашій країні йде тяжка повномасштабна війна, яка приносить нам багато болю, суму, ненависті, емоційного виснаження. Ворог забирає життя наших людей, руйнує інфраструктуру і житлові будинки, намагається знищити нас, як націю, залякати та поставити на коліна, зробити безвільними рабами, але як же сильно вони помиляються. Вони роблять нас лише злішими, пробуджують нашу ненависть та лють. Нас підтримує майже весь світ і в цей важкий час для нашої країни, ми як ніколи повинні бути  згуртованими та об’єднаними. У нас є важлива ціль – перемога! Ми обов’язково станемо ще сильнішою нацією! Ми завжди будемо пам’ятати ціну, яку платимо за нашу перемогу. Ми обов’язково все відбудуємо і відновимо нашу країну. Ми працьовита нація, яка завжди боролася за свою свободу.

Кожний з нас зараз старається зробити щось корисне, щоб приблизити нашу перемогу. Ми повинні бути надійним тилом для наших захисників та захисниць. Разом до перемоги!

 ГО «Виноград» в співпраці з БФ «МХП –Громаді» та МХП, фермерами та підприємцями с. Босівка та місцевими жителями згуртувалися і всі разом також внесли свій невеликий вклад.

Наш проєкт «Допомога з розміщенням особам, які вимушено покинули свої домівки в зоні бойових дій» направлений на допомогу внутрішньо переміщеним особам, які зараз не можуть повернутися до своїх домівок або і зовсім втратили житло… Ворог може зруйнувати дім, але не нашу силу волі! Він ніколи не забере в нас надію на краще, в яких складних умовах ми б не знаходились.

 Виноградська громада налічує 3 752 жителя. Весною цього року в нас проживало майже 1 700 переселенців, зараз в громаді проживає 1028 офіційно зареєстрованих переселенців.

Ми розуміємо, що своє житло є своє житло, але зараз такий час, що потрібно пристосовуватися та звикати до умов, які склалися. Дуже важливо, як саме ми дивимося на наше життя в цілому та сприймаємо життєві ситуації, з якими зіштовхуємося. Не варто забувати, що завжди можна мислити набагато ширше та більш позитивно, головне того захотіти, все залежить лише від нас.

Ми намагалися створити зручні умови для проживання внутрішньо переміщених осіб, щоб було затишно та тепло. Ми сподіваємося, що переселенцям буде комфортно в тимчасовому житлі в безпечній громаді.

ГО «Виноград» висловлює подяку БФ «МХП-Громаді» та МХП, фермерам та підприємцям с. Босівка, сільському голові Виноградської громади, старості Босівського старостинського округу та жителям громади за допомогу в реалізації проєкту «Допомога з розміщенням особам, які вимушено покинули свої домівки в зоні бойових дій».

Разом – ми сила, що приведе нас до перемоги! Слава Україні!

#ЧасдіятиУкраїно!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора