Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 05.12.2022 11:07
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Чи вважається автомат з продажу товарів (послуг) РРО?  •  

На яку адресу декларанта одноразової (спеціальної) добровільної декларації контролюючим органом направляється запит щодо надання ним пояснень та підтверджуючих документів?  •  

Платниками податків Черкащини за 11 місяців 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 17,9 млрд гривень податків, зборів та платежів  •  

Як здійснюється взяття на облік у контролюючому органі за основним місцем обліку відокремлених підрозділів ЮО, які включені до ЄДР?  •  

Відшкодування збитків за пошкодження товару: оподаткування ПДВ  •  

Чи може чоловік скористатись правом щодо включення до податкової знижки оплати допоміжних репродуктивних технологій, якщо дружина не працює?  •  

Чи може ФО, яка провадить незалежну професійну діяльність, отримати довідку про доходи за будь-який інший, ніж річний податковий період?  •  

Чи може суб’єкт господарювання подати заяву та документи для внесення місць зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів до Єдиного державного реєстру місць зберігання через Електронний кабінет?

В податковій декларації з ПДВ якого звітного періоду відображається коригування податкових зобов’язань та податкового кредиту на підставі розрахунку коригування до податкової накладної?

Чи має декларант при заповненні одноразової (спеціальної) добровільної
декларації зазначити усі об’єкти нерухомого майна, які були придбані за
рахунок коштів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання)
оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному
обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань
оподаткування, або за виключенням тих об’єктів, які не перевищують норми,
визначені п. 10 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового
кодексу України?

За якою ознакою доходу у додатку 4ДФ до Розрахунку відображається дохід спеціаліста Дія Сіті, що виплачується на його користь у вигляді допомоги по тимчасовій втраті працездатності (лікарняний)?

На яку дату визначаються податкові зобов’язання з ПДВ за операціями з першого постачання житла (об’єктів житлової нерухомості), неподільного житлового об’єкта незавершеного будівництва/майбутнього об’єкта житлової нерухомості, починаючи з 10 жовтня 2022 року?

Чи може громадська організація у статусі неприбуткової надавати благодійну допомогу учасникам бойових дій (військовослужбовцям) або постраждалим на території бойових дій, якщо статутом зазначеної організації таку діяльність не передбачено? Чи можливо, щоб така благодійна допомога була нецільова, постійна (кожного місяця), без обмежень у сумі?

Чи має право неприбуткова організація надавати нецільову благодійну матеріальну допомогу своїм членам, які сплачують внески на її фінансування, але не є її штатними працівниками, та які були мобілізовані до Збройних сил України?

Чи потрібно подавати повідомлення за формою, затвердженою постановою КМУ від 17 червня 2015 року № 413, у разі укладання договору цивільно-правового характеру (далі – ЦПХ), крім договорів ЦПХ, укладених з гіг-спеціалістами?

Коли не справляється рентна плата за спеціальне використання води

За якою ставкою ПДВ оподатковуються операції з ввезення та постачання пального та нафтопродуктів на період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану?

У які терміни після виникнення податкового боргу проводиться опис майна, на яке поширюється право податкової застави і який порядок такого опису, які при цьому документи повинні бути надані підприємству?

Чи виконує функції податкового агента нотаріус при нотаріальному посвідчені договору між ФО (іпотекодавцем) та фінансовою установою (іпотекодежателем) про задоволення вимог іпотекодержателя на підставі якого фінансова установа набуває право власності на предмет іпотеки (нерухоме майно)?

Чи вважається порушенням граничної суми розрахунків приймання СГ протягом одного дня від ФО та видача такій особі готівки в сукупному розмірі, який перевищує 50000 грн.?

Чи поширюється обмеження граничної суми готівкового розрахунку на розрахунки з особою, яка здійснює незалежну професійну діяльність?

Які строки проведення виїзних (невиїзних) позапланових перевірок



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора