Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 21.11.2022 11:50
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Чи передбачено повернення надмірно сплаченого туристичного збору особі, якою сплачено збір, у разі дострокового залишення нею території адміністративно-територіальної одиниці, на якій встановлено туристичний збір?  •  

Чи виникає об’єкт оподаткування ПДФО у ФО у разі придбання рухомого та/або нерухомого майна у ЮО?  •  

Чи повинен декларант відкривати у банку поточний рахунок із спеціальним режимом використання для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування, якщо кошти, які він бажає задекларувати, вже розміщені на поточних рахунках у банку?  •  

Які особливості заповнення акцизної накладної при реалізації (заправленні повітряних суден) бензинів авіаційних та палива для реактивних двигунів платником акцизного податку – СГ, який здійснює авіапаливозабезпечення згідно з чинним сертифікатом на відповідність вимогам авіаційних правил України на здійснення наземного обслуговування?  •  

Якими будуть податкові наслідки з податку на прибуток для підприємства у разі безоплатного надання ним товарів на користь міської військової адміністрації?  •  

Яким чином подається пояснення до таблиці даних платника ПДВ?  •  

Чи має право ФОП – платник ЄП першої групи, яка здійснює перукарські послуги, надавати послуги манікюру, педикюру, візажу, косметології та масажу?

Чи поширюються вимоги щодо обмеження готівкових розрахунків, встановлені у розмірі 50000 грн. на розрахунки ФО з СГ на виплату дивідендів?

Які встановлені ставки рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин за видобування вуглеводної сировини?

Строки давності, передбачені ст. 102 ПКУ, на період дії карантину, встановленого КМУ на всій території України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19) та період дії воєнного стану.

В які строки надсилається податкова вимога та які відомості вона повинна містити?

Таблиця даних платника податку не буде врахована комісією у разі невідповідності платника критеріям ризиковості або невідповідності відомостей щодо зазначених в таблиці КВЕД, УКТЗЕД, ДКПП

Які цифрові коди зазначаються в графах акцизної накладної «Коди операцій для складання в одному примірнику», «Умови оподаткування пального» та «Напрям використання пального», якщо пальне для реактивних двигунів (код УКТ ЗЕД 2710192100- гас: паливо для реактивних двигунів) придбане за податковим векселем і використане підприємством для випробування вироблених двигунів?

Чи звільняються СГ (ЮО та ФОП) – платники ЄП
від сплати земельного податку?

Чи має право ФОП на загальній системі оподаткування здійснювати бартерні операції (взаємозалік)?

Чи може ЮО перейти на сплату ЄП за ставкою 2 відс.
при наявності податкового боргу?

Чи необхідно заповнювати в Розрахунку відомості по найманим працівникам, якщо доходи на користь даних працівників протягом звітного податкового кварталу не нараховувались та не виплачувались?

Чи підлягає оподаткуванню ПДФО вартість проживання та проїзду найманих працівників у зв’язку із роз’їзним характером робіт?

Чи поширюються вимоги щодо обмеження готівкових розрахунків, встановлені у розмірі 50000 грн. на внески до статутного фонду?

Чи сплачує до бюджету плату за землю СГ, який уклав з органом місцевого самоврядування (виконавчої влади) договір сервітуту (право користування чужою земельною ділянкою)?

Що таке одноразове (спеціальне) добровільне декларування?

Яку суму коштів повинна задекларувати ФО, яка має у власності 405 тис. грн. та виявила бажання скористатись правом на подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, (повністю усю суму коштів чи тільки їх частину?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора