Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 18.11.2022 12:38
Кількість переглядів: 178

Чи складаються акцизні накладні на різницю між обсягами залишків пального, що обліковуються в системі електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового і фактичними залишками пального на акцизному складі, що виникла внаслідок впливу змін температури повітря та приведення літрів до температури 15° C?  •  

Який алгоритм дій для подання заяв про бажання/відмову отримувати документ через Електронний кабінет та за якими ідентифікаторами форм подаються такі заяви?  •  

Що є базою для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування у разі, якщо ФО є власником коштовного годинника та дороговартісної зброї?  •  

Як виробниками та імпортерами визначається база оподаткування акцизним податком з реалізації СГ роздрібної торгівлі у разі повернення покупцем тютюнових виробів (у тому числі якщо повернення такого товару відбулось в іншому податковому періоді)?  •  

Визначення об’єкту оподаткування податком на прибуток підприємств

Яким чином спадкоємці виконують грошові зобов’язання з ПДФО померлої ФО?

Внесення змін до реєстру платників ЄП фізособою-«єдинником»
при зміні відомостей
  •  

Чи відображається у податковій декларації з ПДВ залишок від’ємного значення податку, що зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного (податкового) періоду, до повного його погашення, у разі якщо з дати його виникнення минуло 1095 днів?

Які дії платника у разі прийняття рішення про неврахування
таблиці даних платника податку?

За якою формою подається заява платника податків про проведення документальної позапланової перевірки (крім електронної перевірки) та до якого органу ДПС?

Як здійснюється електронний документообіг між платником податків
та контролюючим органом, та в яких випадках він припиняється?

Оновлені роз’яснення щодо конфлікту інтересів

Яка нерухомість відноситься до об’єктів нежитлової нерухомості?

Яким чином податкові агенти оподатковують доходи ФО від продажу власної сільськогосподарської продукції та власної продукції тваринництва в період воєнного стану в Україні з 19.08.2022?

За який звітний період, в який термін та в якому вигляді (електронному чи на паперових носіях) ФО щодо яких до ЄДР внесено запис про припинення підприємницької діяльності ФОП подають останню податкову декларацію платника ЄП – ФОП та Додаток 1 до неї?

Чи включаються до декларації платника ЄП четвертої групи (орендодавця) площі сільськогосподарських угідь та/або земель водного фонду, що надаються таким платником в оренду (суборенду)?

Яким чином та за якою ставкою оподатковується дохід нерезидента у разі продажу (обміну) ним об’єкта нерухомості, який перебуває у його власності?

Як формується та поповнюється діапазон номерів для ПРРО?

Чи має право на податкову знижку ФОП?

Чи треба подавати повідомлення за ф. № 20-ОПП про експлуатацію газового котла та/або паливного генератора?

Що таке місце проведення розрахунків?

Які відомості відображаються в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації?

Яку вартість слід зазначати ФО у одноразовій (спеціальній) добровільній декларації у разі декларування цінних паперів, що допущені до біржових торгів та знаходяться за межами території України?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора