Пошук

Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 16.11.2022 11:42
Кількість переглядів: 162

Алгоритм дій у разі зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН  •  

Яка відповідальність передбачена за продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам до 18 років, у тому числі продаж поштучно тютюнових виробів, а також здійснення торгівлі такою продукцією в місцях, в яких її продаж заборонено?  •  

До якого контролюючого органу подається Податкова декларація з плати за землю, якщо земельні ділянки знаходяться на території територіальної громади у місті з районним поділом в різних районах такого міста і плата за землю сплачується на єдиний рахунок такої територіальної громади в розрізі земельного податку і орендної плати?  •  

Закон України №1914: послуги з надання доступу до мережі Інтернет  •  

Порядок заповнення додатку 5 «Розрахунок з рентної плати за спеціальне використання води» до податкової декларації з рентної плати»  •  

Платниками податків Черкащини (юридичними особами) за 10 місяців 2022 року сплачено 1,2 млрд гривень місцевих податків і зборів  •  

На які види готівкових розрахунків не поширюється обмеження щодо граничних сум готівкових розрахунків?  •  

Яким чином контролюючий орган повідомляє платника податків про відмову у наданні/зменшенні суми податкової знижки, визначеної платником у податковій декларації?

Чи необхідно ФО щодо якої в поточному році до ЄДР внесено запис про припинення підприємницької діяльності ФОП, подавати податкову декларацію з плати за землю на наступний рік, якщо право власності або договір оренди (не припинений) оформлено на ФОП (ФО не знята з обліку у контролюючому органі)?

Результати проведеної позовної роботи податкової служби Черкащини: за 10 місяців 2022 року до бюджету надійшло 65,9 млн гривень

Яким чином справляється державне мито за посвідчення договорів міни при рівноцінному/ нерівноцінному обміні житла та інших об’єктів нерухомого майна та хто в даному випадку є платником державного мита?

Стан роботи системи моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінювання ступеня ризиків

В який строк приймається розпорядження про анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами на підставі заяви СГ?

За результатами фактичних перевірок до бюджету донараховано 41 млн гривень штрафних (фінансових) санкцій

Чи включаються до складу податкової знижки платника ПДФО суми коштів або вартість майна, перерахованих (переданих) платником податку у вигляді пожертвувань або благодійних внесків у період воєнного стану неприбутковим організаціям?

Чи зупиняються строки розгляду комісією регіонального рівня пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких в Єдиному реєстрі податкових накладних зупинено, та Таблиці даних платника податку на період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану?

Чи може СГ подати через Електронний кабінет заяву та документи для переоформлення ліцензії на право зберігання, оптової чи роздрібної торгівлі пальним у разі зміни відомостей, зазначених у виданій ліцензії (найменування ЮО або прізвища ФО, місцезнаходження або місця проживання, адреси місця торгівлі в зв’язку з перейменуванням населеного пункту, вулиці тощо)?

Чи підлягає оподаткуванню ПДФО допомога у вигляді вартості автомобіля, наданого багатодітній сім`ї органом місцевого самоврядування (сільською, селищною, міською радою)?

Як оподатковуються ПДВ операції з ввезення іноземних товарів для їх переробки на митній території України з подальшим вивезенням продуктів переробки за межі митної території України?

Яка вартість земельної ділянки (в межах/за межами України) зазначається в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, в тому числі якщо у договорі купівлі-продажу відсутня експертна грошова оцінка?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора