Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 03.11.2022 10:43
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Які активи не можуть бути об’єктами декларування зі збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування?  •  

Встановлення факту зберігання та реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка  •  

Які дії СГ перед початком використання ПРРО від ДПС для операційної системи iOS (Apple) та Web?  •  

В яких випадках працівники контролюючих органів мають право вимагати інформацію (довідку) про рух коштів на розрахункових рахунках у банках: у СГ та/або банківської установи?  •  

Як заповнюється повідомлення про надання інформації щодо КЕП за формою J(F)1391103?  •  

Яка площа земельної ділянки є об’єктом оподаткування земельним податком для платників ЄП другої – третьої груп, які надають в оренду (найм), позичку частину земельної ділянки та/або нерухомого майна: вся площа земельної ділянки чи її частина, та/або площа всієї земельної ділянки під нерухомим майном чи площа земельної ділянки, розрахована пропорційно частині нерухомого майна, яке здається в оренду (найм), позичку?  •  

За якою ознакою доходу в додатку 4ДФ до Розрахунку відображаються суми допомоги по вагітності та пологах, виплачені жінкам – військовослужбовцям?  •  

Чи оподатковується ПДФО та військовим збором сума допомоги по вагітності та пологах, яка виплачується ФОП з Фонду соціального страхування України?

Особливості оподаткування земельним податком для платників ЄП другої – третьої груп

Яка дата вважається датою оформлення МД з метою визначення дати виникнення податкового зобов’язання з ПДВ у разі експорту товарів?

Встановлення факту зберігання та реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка

Який термін подання заяви за формою № 1-ПДВ платником ЄП у разі добровільної зміни ставки ЄП?

Чи має право платник податку на прибуток після подання останньої (ліквідаційної) Податкової декларації з податку на прибуток підприємств (далі – декларація) у разі самостійного виявлення помилок уточнити показники у раніше поданих деклараціях?

Чи має право протягом поточного року ФОП – платник ЄП після самостійного повернення на групу платника ЄП (ставку ЄП), на якій вона перебувала до обрання ставки 2 відс. доходу, знову перейти на сплату ЄП за ставкою 2 відс.?

До відома суб’єктів господарювання сфери роздрібної торгівлі!

Протягом якого терміну платник ПДВ може подати інформацію та копії документів, необхідних для розгляду питання виключення його з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості?

Що означають терміни РРО та електронний контрольно-касовий апарат?

Чи включається до доходу ФОП на загальній системі оподаткування суми доходу у вигляді бюджетного вітчизняного або міжнародного гранту, отриманого на розвиток підприємницької діяльності?

Чи необхідно банку або ФОП вести касову книгу та встановлювати ліміт каси?

Щодо яких активів не здійснюються нарахування та сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування?

Яку суму коштів повинна задекларувати ФО, яка має у власності 405 тис. грн. та виявила бажання скористатись правом на подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, (повністю усю суму коштів чи тільки їх частину?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора