Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 20.10.2022 11:38
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Як визначається база оподаткування ПДВ операцій з постачання об’єкта незавершеного будівництва?  •  

На які цілі надається та в якій сумі не включається до оподатковуваного доходу благодійна допомога, що надається платникам податків, визначеним у п.п. 165.1.54 п. 165.1. ст. 165 ПКУ?  •  

Де можна отримати форму заяви про зміну статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключа для блокування, скасування або поновлення кваліфікованого сертифіката відкритого ключа?  •  

Чи відображаються в Додатку 4 до декларації акцизного податку операції з окремими видами пального, на які тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України запроваджено оподаткування за нульовою ставкою акцизного податку?  •  

Чи мають право сільські, селищні, міські ради збільшувати граничну межу житлової нерухомості, на яку зменшується база оподаткування, встановлена п.п. 266.4.1 п. 266.4 ст. 266 ПКУ?  •  

Відображення операцій у вигляді гуманітарної допомоги згідно
п.п. 69.6 п. 69 підрозділу 10 розділу XX Кодексу
  •  

Як оподатковується військовим збором дохід, отриманий від ломбарду внаслідок реалізації заставленого майна платника податку за невиконання умов договору?  •  

Термін, в який новостворена ФОП має право подати заяву про застосування спрощеної системи оподаткування та ставки ЄП  •  

Податкові накладні за щоденними підсумками операцій  •  

За якою ставкою ПДФО оподатковує суми заробітної плати (винагороди) нараховані (виплачені) працівникам та гіг-спеціалістам ЮО, яка отримала статус резидента Дія Cіті не з початку місяця?

При придбанні яких видів державних облігацій застосовується ставка збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування у розмірі 2,5 відсотка?

Чи має право платник податку подати таблицю даних платника податку (далі – Таблиця) без факту зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування до податкової накладної в ЄРПН та чи потрібно подавати таку Таблицю з кожною квитанцією про таке зупинення?

Хто може скористатись одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням та хто не може бути декларантом?

Чи заповнюють поля розрахункових документів (фіскальних чеків), які містять інформацію щодо ПДВ та/або акцизного податку, суб’єкти господарювання, у тому числі ФОП- платники ЄП, які не є платниками ПДВ та/або акцизного податку?

Чи звільняються від сплати єдиного внеску ФОП, призвані до Збройних Сил України у зв’язку з мобілізацією, на особливий період, або прийняті на військову службу за контрактом?

Чи є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, виробничі будівлі, що використовуються як адміністративно-побутові, для конторських та адміністративних цілей (офісні)?

Чи оподатковується військовим збором дохід ФО – резидента у вигляді спадщини (дарунку), отриманий платником податку від ФО – резидента?

Як отримати ЕДП у Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС (алгоритм дій)?

Яким чином платник податків підтверджує можливість чи неможливість виконання обов’язків, визначених у п.п. 69.1 п. 69 підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора