Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 26.09.2022 11:49
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

Чи оподатковується військовим збором сума доходу у вигляді аліментів, що виплачується платнику податку згідно з рішенням суду або за добровільним рішенням сторін?  •  

Платникам Черкащини за 8 місяців 2022 року відшкодовано 329,6 млн гривень податку на додану вартість  •  

В який термін особа, яка здійснює незалежну професійну діяльність, зобов’язана подати декларацію про майновий стан і доходи та сплатити ПДФО у разі її припинення?  •  

Обрання третьої групи платника ЄП резидентом Дія Сіті, який є платником податку на прибуток підприємств на загальних підставах  •  

Чи передбачено оприлюднення плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків та в які терміни проводиться його коригування?  •  

Чи необхідно донарахувати єдиний внесок роботодавцю, якщо середній заробіток, нарахований мобілізованому працівнику за 18 днів липня 2022 року (до дати набрання чинності ЗУ від 01 липня 2022 року № 2352-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин»), менше мінімальної заробітної плати?  •  

Чи може платник надіслати заперечення до акта перевірки через Е-кабінет?  •  

Яка інформація зазначається нерезидентом, який здійснює господарську діяльність на території України через постійне представництво, при заповненні полів 4 – 8, 10 заголовної частини Податкової декларації з податку на прибуток підприємств?

Хто відноситься до членів сім’ї суб’єкта декларування?

За якими кодами бюджетної класифікації сплачується рентна плата за користування надрами для видобування корисних копалин та яким чином можна отримати інформацію про банківські реквізити для сплати цієї рентної плати до бюджету?

Повідомлення про платника податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки фізичною особою– співвласником житлової нерухомості

Що є об’єктом та базою оподаткування платою за землю (земельним податком або орендною платою за земельні ділянки державної і комунальної власності)?

Чи можливо виконати операцію «сторно» на ПРРО у зв’язку з помилково проведеною розрахунковою операцією після якої через такий ПРРО проведені наступні розрахункові операції?

Які підстави для проведення фактичної перевірки?

Які передбачені пільги з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки?

Чи необхідно подавати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (J/F1391802), якщо у СГ закінчилась дія електронного ключа та він згенерував новий ключ?

Чи має право на податкову знижку ФО, яка скористалася умовами молодіжного житлового кредиту?

Поточний рахунок із спеціальним режимом використання для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування

Чи включається до складу загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку вартість проїзду, проживання та харчування учасників спортивних заходів?

Хто є платником земельного податку за земельні ділянки, що знаходяться у власності малолітніх та неповнолітніх дітей?

Платниками Черкащини за 8 місяців 2022 року сплачено 221,3 млн гривень акцизного податку

Що відноситься до стаціонарних джерел забруднення атмосфери?

Термін, в який контролюючий орган проводить перерахунок суми транспортного податку

За результатами фактичних перевірок до бюджету донараховано 33,1 млн гривень штрафних (фінансових) санкцій

Чи має право платник податку на формування податкового кредиту за звітні періоди з червня 2022 року до закінчення дії воєнного стану на підставі первинних документів, отриманих від особи, у якої відсутня можливість виконувати податкові обов’язки?

Хто є платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки?

Чи застосовуються штрафні санкції за порушення граничних термінів реєстрації акцизних накладних/розрахунків коригування?

Застосування штрафних санкцій за порушення вимог податкового законодавства на період дії воєнного стану

Щодо необхідності внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків

Обчислення та сплата фізичною особою транспортного податку

Яким чином декларант може скористатися правом одноразового (спеціального) добровільного декларування, у разі наявності у нього коштів в національній та іноземній валютах у готівковій формі?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора