Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 16.09.2022 15:07
Кількість переглядів: 170

Фото без описуЯка ціна вважається звичайною для визначення бази оподаткування операцій з постачання самостійно виготовлених товарів/послуг?  •  

Підстави для відмови контролюючим органом
в реєстрації платником ПДВ
  •  

Відмова від статусу резидента Дія.Сіті  •  

Внесено правки до порядків застосування РРО та ПРРО  •  

Громадяни Черкащини задекларували 3,8 млрд грн доходів, отриманих протягом минулого року  •  

Як ФОП, яка перебуває на спрощеній системі оподаткування зі сплатою ЄП за ставкою 2 відс. доходу, перейти на групу платника ЄП (ставку ЄП), відмінну тій, яку застосовувала до обрання особливостей оподаткування?  •  

Чи включає ФОП на загальній системі оподаткування до складу доходу суму компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, та яким чином відображає у Типовій формі, за якою здійснюється облік доходів і витрат?  •  

Як визначається мінімальне податкове зобов’язання фізосіб?  •  

Чи відображаються у таблиці 2.1 додатку 1 до податкової декларації з ПДВ обсяги придбання товарів/послуг, пов’язані із ремонтом та поліпшенням необоротних активів (модернізація, модифікація, добудова, дообладнання, реконструкція)?

Зміни в оподаткуванні ПДФО

Умови, за яких резидент Дія.Сіті втрачає свій статус та має перейти на сплату податку на прибуток

Чи включається до складу загального місячного оподатковуваного доходу платника податку сума внесків, сплачених роботодавцем-резидентом за свій рахунок за договорами недержавного пенсійного забезпечення платника податку та/або за договорами добровільного медичного страхування авансом за весь рік (квартал), яка в місяці перерахування перевищує 30 відс. нарахованої заробітної плати працівнику?

Чи застосовується пільга у вигляді зменшення бази оподаткування при нарахуванні податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, до житлової/нежитлової нерухомості, яка у виписці з ЄДР зазначена як місце здійснення діяльності ФОП, але не використовуються ним у господарській діяльності?

В який термін має бути повернута платнику сума ПДФО внаслідок застосування права на податкову знижку?

Про сплату екологічного податку за викиди у атмосферу забруднюючих речовин стаціонарними джерелами

Результати проведеної
позовної роботи податкової служби Черкащини:
за вісім місяців 2022 року до бюджету надійшло 39,3 млн гривень

Чи застосовується адміністративна відповідальність за порушення порядку ведення податкового обліку у період дії воєнного стану?

Право ВПО на податкову знижку за оренду житла

Стан роботи системи моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінювання ступеня ризиків

Як визначається статус ФО – платників податку, які отримують благодійну допомогу, виплачену (надану) благодійниками, у тому числі благодійниками – ФО згідно з абзацом четвертим п.п. «в» п.п. 165.1.54 п. 165.1 ст. 165 ПКУ?

Сума поверненого завдатку - чи включається до доходу фізособи-«єдинника»?

Чи продовжено строк проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб у зв’язку з введенням воєнного стану?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора