Пошук

Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 02.09.2022 15:32
Кількість переглядів: 357

Особливості подання та заповнення повідомлення за формою №20-ОПП  •  

Встановлено факт зберігання та реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка  •  

Які документи необхідно подати платнику податку для реалізації права на податкову знижку в частині сум витрат на сплату страхових платежів та пенсійних внесків, сплачених за договорами довгострокового страхування життя, недержавного пенсійного забезпечення?  •  

Яким чином роботодавець нараховує єдиний внесок, якщо найманий працівник відпрацював неповний місяць та звільнився?  •  

Чи має право контролюючий орган під час проведення камеральної перевірки одноразової (спеціальної) добровільної декларації з метою підтвердження ставки збору перевірити реєстрацію правочинів або звернутися до декларанта із запитом щодо інформації, яка зазначена ним у поданій декларації?  •  

Чи підлягають поверненню суми сплаченого збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування, якщо декларація визнана не прийнятою з причин неповної сплати?  •  

Як подається заява про перехід на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах?  •  

Який порядок подання звітності, якщо резидент Дія Сіті, який є платником податку на прибуток підприємств на загальних підставах, в середині року переходить на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах?

З якого періоду ЮО набуває статусу резидента Дія Сіті та чим підтверджується такий статус, з метою застосування ставки ПДФО на суми заробітної плати/винагороди в розмірі 5 відсотків?

Що є базою оподаткування акцизним податком з роздрібної торгівлі при реалізації суміші для кальяну: вартість всієї суміші чи вартість лише складових частин (елементів) суміші, які належать до підакцизних товарів?

Який код за Кодифікатором адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад (КАТОТТГ) зазначається у рядках 3 і 4 додатка 9 «Розрахунок з рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування)» до податкової декларації з рентної плати?

Хто звертається до держателя або реєстраторів Державного реєстру
обтяжень рухомого майна та/або Державного реєстру речових прав на нерухоме майно з заявою про припинення обтяження і виключення запису щодо обтяження рухомого та нерухомого майна з відповідних реєстрів?

Які первинні документи необхідні при визначенні об’єкта оподаткування податком на прибуток?

Який порядок сплати податку на прибуток підприємств?

У яких випадках керівник контролюючого органу може продовжити граничні строки для подання податкової звітності?

Чи застосовує СГ РРО та/або ПРРО у разі реалізації товарів (послуг), оплата за які здійснюється за допомогою сервісу «Інтернет-банкінг»?

Чи потрібно СГ після отримання квитанції, в якій зазначено фіскальний номер, виконати дії для закріплення фіскального номера в ПРРО?

Чи блокується ПРРО у разі перевищення встановлених граничних строків проведення розрахункових операцій в режимі офлайн (36 годин підряд або 168 годин протягом календарного місяця)?

Чи нараховуються штрафні санкції та пеня платником податку у разі подання після 25.07.2022 уточнюючої податкової звітності, в якій виправляються помилки, що призвели до заниження податкового зобов’язання у звітних (податкових) періодах, що припадають на період дії воєнного стану?

Чи застосовуються до ЮО, яка використовує особливості оподаткування ЄП, штрафні санкції за неподання або несвоєчасне подання податкової декларації платника ЄП третьої групи на період дії воєнного, надзвичайного стану в Україні та/або несплату або несвоєчасну сплату ЄП за ставкою 2 відсотки?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора