Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 25.08.2022 11:41
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Яким чином та за якими реквізитами бюджетного рахунку сплатити суму збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування?  •  

Що таке ПРРО?  •  

Чи потрібно з 01 січня 2022 року подавати додаток 8 до податкової декларації з ПДВ платникам – сільськогосподарським товаровиробникам, які внесені до Реєстру отримувачів бюджетної дотації відповідно до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України?  •  

Які рядки в уточнюючому розрахунку податкових зобов’язань з ПДВ
у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок потрібно заповнювати – усі, чи тільки ті, якими виправляються помилки, допущені у раніше поданій декларації?
  •  

Який термін проведення камеральної перевірки одноразової (спеціальної) добровільної декларації?  •  

Яким органом ДПС та в якому порядку проводиться камеральна перевірка (крім єдиного внеску)?  •  

Які витрати на сплату видатків на будівництво (придбання) доступного житла включаються до складу податкової знижки?  •  

Яким чином подається пояснення до таблиці даних платника ПДВ?  •  

Яким чином визначається сума податку, що підлягає сплаті до бюджету резидентом Дія Сіті – платником податку на особливих умовах?  •  

Який порядок визначення бази оподаткування у разі здійснення резидентом Дія Сіті – платником податку на особливих умовах оподатковуваної операції у відмінній від грошової формі?  •  

Чи зобов’язані резиденти Дія Сіті – платники податку на особливих умовах сплачувати авансові внески з податку на прибуток при виплаті дивідендів?

Які дії необхідно здійснити СГ в ПРРО на Android та Windows щоб переглянути Z-звіти?

Чи включається до оподатковуваного доходу ФО – резидента сума грошових коштів у вигляді міжнародного або вітчизняного гранту, крім бюджетного гранту, виплачена вітчизняними або іноземними організаціями?

Яким чином нараховується єдиний внесок на заробітну плату (доходи) працівникам, які працюють за трудовим договором з нефіксованим робочим часом?

Бюджети черкаських громад отримали 14,4 мільйонів гривень плати за ліцензії

Шановні платники податків!

Чи однакові за своїм значенням поняття «торгівля» та «торговельна діяльність» в межах господарської діяльності?

Щодо змін у законодавстві в частині податку на додану вартість

Зміни до форми Податкової декларації екологічного податку

Як заповнити графу «Витрати на придбання (набуття)/оціночна вартість» одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у разі, якщо ФО придбано нерухомість за рахунок доходів з яких податки і збори сплачені не в повному обсязі (наприклад, нерухомість придбана за 3 млн. грн., з них: 2 млн. грн. – це кошти з яких сплачено податки та 1 млн. грн. – кошти з яких податки не сплачувались)?

Як здійснюється електронний документообіг між платником податків та контролюючим органом, та в яких випадках він припиняється?

Що є доходом ЮО – платника ЄП третьої групи, яка обрала особливості оподаткування на період дії воєнного стану у разі погашення військових облігацій внутрішньої державної позики?

Які дії платника податків у разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН?

Який порядок подання заяви про включення до реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації та де на вебпорталі ДПС можна ознайомитися з Реєстром волонтерів?

До бюджетів сплачено 185,3 млн гривень акцизного податку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора