Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 25.08.2022 11:38
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Платниками податків Черкащини за 7 місяців 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 10,2 млрд гривень податків, зборів та платежів • 

Бюджетне відшкодування ПДВ у разі анулювання реєстрації
платника податку
 • 

Відновлення камеральних перевірок податкової звітності, визначення строків та порядку їх проведення • 

Відображення зменшення податкового зобов’язання
у податковій декларації з ПДВ
 • 

Дії при втраті, пошкодженні або достроковому знищенні Типової форми,
за якою здійснюється облік доходів і витрат
 • 

Види діяльності, які є виключними для резидента Дія Сіті • 

Відомості, які повинна містити довідка про доходи, яка надається податковим агентом фізичній особі, з метою заповнення декларації для отримання податкової знижки

Як отримати податкову знижку тим, хто здійснив переобладнання транспортного засобу на біопаливо

Заповнення повідомлення про надання інформації щодо КЕП
за формою J(F)1391103

За яких умов звільняються від відповідальності платники податків, які мають/не мають можливість своєчасно виконати свій податковий обов’язок (у т. ч. щодо своєї філії, представництва, відокремленого чи іншого структурного підрозділу) у період дії воєнного стану в Україні?

Яким чином здійснюються розрахунки між резидентами і нерезидентами за такими валютними операціями як експорт та імпорт товарів, робіт, послуг?

Закон України №1914-ІХ: відображення у фіскальному чеку ПДВ при торгівлі тютюновими виробами

Яким чином та за якими реквізитами бюджетного рахунку сплатити суму збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування?

Яка інформація зазначається у полях «Підприємство», «Територія», «Організаційно-правова форма господарювання», «Вид економічної діяльності», «Середня кількість працівників-» фінансової звітності при поданні її КУА окремо по кожному ІСІ?

Яким документом ФО повинна підтвердити розміщення готівкових коштів у національній валюті на поточному рахунку із спеціальним режимом використання у банку України?

Чи зобов’язана ФО при поданні одноразової (спеціальної) добровільної декларації додавати документи, які підтверджують суму коштів, розміщених на рахунках у банках України в національній або іноземній валюті?

Закон України № 2260: як використовуються суми ПДВ, включені до складу ПК за операціями з придбання товарів, які знищені внаслідок бойових дій?

Закон України № 2260: які особливості термінів сплати ПДВ до бюджету за звітні (податкові) періоди лютий-травень 2022 року?

Закон України № 2260: чи може бути включена до складу податкового кредиту сума ПДВ, відображена у ПН, складених за операціями, що відбулися протягом лютого-травня 2022 року, якщо така ПН буде зареєстрована постачальником до 15.07.2022 та за умови, що платник податку – покупець не подавав податкові декларації та не включав цю суму ПДВ до податкового кредиту за первинними документами?

Який порядок переходу на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах або відмови від такого оподаткування?

Яким чином буде визначатись кількість порушень у разі проведення розрахункових операцій без використання режиму програмування найменування кожного підакцизного товару із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД?

Як СГ може самостійно виправити (уточнити) помилки, що містяться у раніше поданій ним податковій декларації та чи нараховуються у такому випадку штрафні санкції та пеня?

Хто такі спеціалісти резидента Дія Сіті?

Строки розгляду комісією пояснень щодо ПН/РК

Умови за яких ФОП можуть бути платниками ЄП першої – третьої груп

За який звітний період, в який термін та в якому вигляді (електронному чи на паперових носіях) ФО щодо яких до ЄДР внесено запис про припинення підприємницької діяльності ФОП подають останню податкову декларацію платника ЄП – ФОП та Додаток 1 до неї?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора