Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 07.07.2022 15:16
Кількість переглядів: 241

Який алгоритм дій у разі зміни даних, які вносяться до облікової картки ФО – платника податків (заява за ф. № 5ДР)?  •  

База оподаткування по податку на прибуток резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах  •  

Платниками податків Черкащини за 6 місяців 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 8,4 млрд гривень податків, зборів та платежів  •  

В якому випадку декларант зобов’язаний додавати до одноразової (спеціальної) добровільної декларації документи або належним чином засвідчені їх копії, що підтверджують вартість об’єктів декларування?  •  

Як відкривається спеціальний рахунок в банку для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування?  •  

Відповідальність, яка передбачена у разі видачі фіскального чеку, в якому відсутні обов’язкові реквізити, в тому числі акцизний податок  •  

Дії платника, якщо протягом операційного дня не отримано квитанції про прийняття або неприйняття, або зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування  •  

Врахування документально підтверджених витрати у вигляді вартості майна  •  

Врахування документально підтверджених витрат ФОП на загальній системі оподаткування  •  

Які документи необхідно надати для отримання ліцензії на виробництво рідин, що використовуються в електронних сигаретах?

Чи мають право ФОП – платники ЄП третьої групи протягом року змінити ставку ЄП, та в які строки необхідно подавати заяву на зміну ставки?

Закон України № 2260: зміни щодо податкового кредиту

Закон України № 2260: відповідальність за несвоєчасне подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств за 2021 рік та 1 квартал 2022 року

Законом України від 31 травня 2022 року № 2284-IX внесено зміни до Податкового кодексу України

Який коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель за 2021 рік застосовується при обчисленні податкових зобов’язань з плати за землю на 2022 рік для земель сільськогосподарського призначення, які не відносяться до сільськогосподарських угідь?

До якого контролюючого органу переселенцю із тимчасово окупованої території необхідно подавати податкову декларацію про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки?

Житловий будинок, який перебуває у спільній сумісній або спільній частковій власності кількох осіб, може бути об’єктом оподаткування одноразовим збором

Як декларанту розрахувати базу для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування щодо валютних цінностей?

Особливості оподаткування доходів платника податку – спеціаліста резидента Дія Сіті

До якого контролюючого органу в період дії воєнного стану звертатись платнику, який перебуває на обліку в районі, розташованому в зоні проведення бойових дій, з метою анулювання реєстрації платника ПДВ?

Закон України № 2260: зміни щодо права на податковий кредит

Закон України № 2260: який термін реєстрації ПН в ЄРПН за операціями, здійсненими в період лютий-травень 2022 року, платниками, у яких немає можливості виконувати такий обов’язок?

Які платники єдиного податку можуть бути платниками ПДВ?

Подати декларацію платника єдиного податку 2% та сплатити його можна у Дії

Яким чином буде визначатись кількість порушень у разі проведення розрахункових операцій без використання режиму програмування найменування кожного підакцизного товару із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД?

До якого контролюючого органу необхідно звертатись ФО власникам декількох об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, розміщених в різних населених пунктах, для проведення звірки даних?

Які дії СГ, у разі, якщо на зареєстрований ПРРО, під час відкриття зміни, надходить повідомлення «Відсутні господарські одиниці»?

Як рахується час роботи в режимі офлайн?

Як пов’язуються між собою ПРРО, господарські одиниці та касири?

Який термін подання платниками ЄП третьої групи податкової декларації платника ЄП та який строк сплати податку?

За який рік та в які терміни вперше визначається мінімальне податкове зобов’язання та надсилається ППР ФО, які не зареєстровані як ФОП?

Яким чином можливе формування нових сертифікатів раніше засвідчених відкритих ключів Кваліфікованим надавачем ЕДП ІДД ДПС?

Чи відноситься спирт коньячний, плодовий, спиртовий дистилят до спирту етилового в розумінні ПКУ?

Чи підлягає зменшенню сума податку, на яку платник має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в ЄРПН, на суму від’ємного значення, задекларовану в рядку 20.1 податкової декларації з ПДВ для зарахування у зменшення суми податкового боргу з ПДВ?

Чи підлягають коригуванню податкові зобов’язання та податковий кредит, визначені за операцією з отримання послуг від нерезидента на митній території України, якщо розрахунки з постачальником-нерезидентом не проведено та прийнято рішення щодо прощення боргу?

Чи сплачують ЄВ за себе ФОП – платники ЄП у період воєнного стану в Україні?

Як перевірити термін дії кваліфікованого сертифіката?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора