Пошук

Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 03.06.2022 11:36
Кількість переглядів: 163

Подання заяви про перехід на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах  •  

Чи повинні ФОП – платники ЄП третьої групи, які є платниками ПДВ, вести облік доходів та витрат?  •  

Стан роботи системи моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінювання ступеня ризиків  •  

За якою формою ФОП, у тому числіплатники ЄП, здійснюютьведенняоблікутоварнихзапасів?  •  

Який документ є підтвердженням про прийняття контролюючим органом одноразової (спеціальної) добровільної декларації, поданої через Електронний кабінет?  •  

Яким чином оподатковується ПДФО дохід від продажу житлового будинку, що розташований на межі двох земельних ділянок не сільськогосподарського призначення, не перевищують норми безоплатної передачі, не отриманих у спадщину, оформлених різними державними актами, які перебувають у власності понад три роки?

Які дії необхідно здійснити СГ, який при заповненні заяв на РРО або ПРРО, КОРО зазначає відповідний «код КОАТУУ та/або КАТОТТГ» та отримує повідомлення, що такий код відсутній в довіднику?

Чи необхідно ФОП – платникам ЄП другої – четвертої груп застосовувати РРО та/або ПРРО на всіх господарських одиницях, якщо одна господарська одиниця територіально розташована в місті, а інша на території села?

Де СГ може отримати інформацію про «Реєстраційний номер екземпляра РРО», якщо в період дії воєнного стану обмежено доступ до публічних електронних реєстрів?

Чи необхідно СГ, який є платником ПДВ, але використовує особливе оподаткування, встановлене п. 9 підрозд. 8 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ, у фіскальному чеку відображати ПДВ?

Чи необхідно подавати річну декларацію про майновий стан і доходи ФОП – платнику ЄП, яка одночасно є особою, що здійснює незалежну професійну діяльність?

Чи необхідно ФОП – платникам ЄП другої – четвертої груп застосовувати РРО та/або ПРРО у разі реалізації на території села, селища пива, сидру, столових вин та пері без додавання спирту?

Фізособа-«єдинник» – власник земельного паю припинив діяльність: як сплачувати земельний податок?

Чи має право на податкову знижку військовослужбовець, який отримує грошове забезпечення?

Чи підлягає оподаткуванню військовим збором дохід у вигляді вартості успадкованого майна, який оподатковується за нульовою ставкою ПДФО?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора