Державна податкова служба України Головне управління ДПС у Черкаській області

Дата: 18.10.2021 10:25
Кількість переглядів: 234

Фото без описуТермін в який контролюючий орган надсилає (вручає) вимогу про сплату боргу (недоїмки) платнику ЄВ  •  

Чи має право ФО задекларувати рухоме або нерухоме майно, право власності на яке набуто до завершення кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, але після 01 січня 2021 року?  •  

Яким чином через Електронний кабінет ФОП надсилається заява про застосування спрощеної системи оподаткування та яка дата буде вважатися датою її подання?  •  

Про зміну нормативу відрахування частини чистого прибутку (доходу) для окремих державних підприємств  •  

Код УКТ ЗЕД який зазначається в фіскальному чеку при роздрібному продажу пива на розлив  •  

Нове про єдиний рахунок  •  

 

Чи є об’єктом одноразового (спеціального) добровільного декларування житловий будинок, який перебуває у спільній сумісній або спільній частковій власності кількох осіб?

Чи зобов’язана ФО при поданні одноразової (спеціальної) добровільної декларації додавати документи, які підтверджують суму коштів, розміщених на рахунках у банках України в національній або іноземній валюті?

Повернення помилково (надміру) сплачених на електронний рахунок сум ПДВ шляхом подання уточнюючого розрахунку та додатку 4 до нього

Подання заяви про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального або спирту етилового та/або акцизних складів
за формою № 1-АКПС

Головне управління ДПС у Черкаській області продовжує скорочувати податковий борг

Чи потрібно суб’єкту господарювання та/або самозайнятій особі утримувати податок на доходи фізичних осіб та військовий збір під час нарахування (виплати) ФОП, місцезнаходженням або місцем проживання яких є тимчасово окупована територія?

Форма за якою ФО, які провадять незалежну професійну діяльність, зобов’язані вести облік доходів і витрат

Чи є підставою для відмови в реєстрації акцизної накладної перевищення обсягу реалізованого пального над загальною місткістю ємності (секцій) пересувного акцизного складу?

Чи порушуються умови перебування на другій групі платника ЄП ФОП, яка надала послуги працівнику ЮО, що перебувала у відряджені?

Штрафні санкції, при самостійному виправленні помилок, виявлених у Звітах про контрольовані операції

Що є базою для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування у разі, якщо ФО є власником коштовного годинника та дороговартісної зброї?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора