Питання організації дитячого оздоровлення влітку 2021 року обговорювали на нараді у Виноградській громаді.

Дата: 08.06.2021 09:49
Кількість переглядів: 445

  Фото без опису  В роботі наради  взяла участь Гребеннікова С.М., начальник Лисянського управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, Хоменко Г.О., головний спеціаліст  віділу державного нагляду  за дотриманням санітарного законодавства, Кривонос В.В., фельдшер санітарний віділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства,  Вертеба Н.О. провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Виноградської сільської ради та керівники пришкільних таборів, кухарі,  закладів загальної середньої освіти Виноградської сільської ради. 

Основними питаннями, що розглядалися на нараді, були: підготовка до проведення оздоровчої кампанії влітку 2021 року під час карантинних обмежень, забезпечення належної організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків, створення оптимальних умов для їх безпечного та ефективного перебування в закладах оздоровлення та відпочинку, затвердження заходів з оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року.

   Підсумовуючи, Вертеба Н.О зауважила,  що питання організації змістовного відпочинку та якісного оздоровлення дітей та учнівської молоді має бути одним з основних завдань відділу освіти, культури, молоді та спорту Виноградської сільської ради, акцентувала увагу на дотриманні всіх вимог з метою створення безпечних умов перебування дітей в закладах оздоровлення та відпочинку. Відмітила, що з боку керівництва докладатиметься максимум зусиль аби оздоровчий сезон пройшов на належному рівні, оздоровлення та відпочинок дітей були якомога результативними.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора