Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів рішень Виноградської сільської ради про встановлення місцевих податків та зборів на території Виноградської територіальної громади та аналізів регуляторного впливу до них.

Дата: 24.05.2021 17:32
Кількість переглядів: 413

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів рішень Виноградської сільської ради про встановлення місцевих податків та зборів на території Виноградської територіальної громади та аналізів регуляторного впливу до них.

З метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних осіб-підприємців, юридичних осіб, їх об’єднань (далі – Суб’єкти) оприлюднюємо розроблені Виноградською сільською радою проєкти рішень Виноградської сільської ради та аналізи регуляторного впливу до них:

  1. «Про встановлення податку на майно (в частині транспортного податку) на території Виноградської територіальної громади»;
  2. «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Виноградської територіальної громади»
  3. «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки на території Виноградської територіальної громади»;
  4. «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Виноградської територіальної громади;
  5. «Про встановлення ставки акцизного податку з реалізованих суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Виноградської територіальної громади;
  6. «Про встановлення ставок податку (спрощеної системи оподаткування) на території Виноградської сільської територіальної громади;

Розміри місцевих податків та зборів на території Виноградської територіальної громади розроблено відповідно до Бюджетного кодексу України та Податкового кодексу України.

Проєктами регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх Суб’єктів Виноградської сільської територіальної громади та забезпечити надходження до місцевого бюджету для виконання програми соціально-економічного розвитку громади та інших програм.

Згідно даних проєктів пропонується затвердити розміри по місцевих податках та зборах:

  • податок на майно (в частині податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки);
  • податок на майно (в частині транспортного податку);
  • ставки та пільги зі сплати земельного податку;
  • ставки акцизного товару;
  • єдиний податок (спрощеної системи оподаткування).

Зауваження та пропозиції приймаються на електронну пошту Виноградської сільської ради(radawinograd@ukr.net) та за адресою: село Виноград, вулиця Центральна 46а, Виноградська сільська рада.

Проєкти рішення та аналізи регуляторного впливу до них розміщено на офіційному сайті Виноградської територіальної громади(https://vynogradska-gromada.gov.ua/) .

Зауваження та пропозиції приймаються протягом місяця в письмовому вигляді з дня опублікування даного оголошення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора