Восьма сесія VIII скликання Виноградської сільської ради – актуальні питання життя та розвитку громади, вирішуємо разом

Дата: 11.05.2021 09:45
Кількість переглядів: 6125

Восьма сесія VIII скликання Виноградської сільської ради – актуальні питання життя та розвитку громади, вирішуємо разом


Фото без опису 29.04.2021 року за участю сільського голови Демерзи М.А. та депутатського корпусу, відбулася восьма сесія VIII скликання Виноградської сільської ради.

На порядку денному було розглянуто та прийнято рішення по 136 питаннях.

Так, було затверджено Регламент Виноградської сільської ради – документ, що встановлює порядок сесійної роботи ради. Розглянуті питання та прийняті відповідні рішення про припинення діяльності дошкільних навчальних закладів - “ Малятко “ с.Ріпки та “ Веселка “ с. Босівка. Прийняті рішення про Концепцію розвитку системи надання адміністративних послуг та створення відділу ЦНАП у Виноградській сільській раді на 2021 – 2023 роки,затверджено Положення про відділ ЦНАП та прийнято рішення про створення відділення соціальної роботи ЦНСП Виноградської сільської ради. Рада завжди переймається життям та проблемами своїх жителів, намагається ніколи не залишатися осторонь від їх вирішення і в міру своїх фінансових можливостей, їм допомагає. Тож затверджено Програму матеріальної підтримки учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС на 2021 рік, за героїзм та відвагу яких, вдячні мільйони жителів не лише України, а й частини світової спільноти. Розглянуто питання допомоги онкохворим, адже і це наша спільна турбота та важлива підтримка – бути поруч та простягнути руку допомоги тим, хто цього так потребує.

Як завжди левова частка питань порядку денного сесії – земельні питання. Голова громади, депутатський корпус та відповідальні працівники ради як завжди  з дотриманням вимог законодавства, в дебатах, гарячих дискусіях та обговореннях, розглянули та прийняли відповідні рішення.   

Після розгляду всього порядку денного, чергова сесія Виноградської сільської ради, завершила свою роботу.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора