Відбулася чергова 5 сесія 8 скликання Виноградської сільської

Дата: 11.02.2021 14:43
Кількість переглядів: 6765

Фото без опису29.01.2021 року відбулася чергова 5 сесія 8 скликання Виноградської сільської ради за участю голови громади Демерзи М.А, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Белікова О.О, депутатів ради, старост, посадових осіб виконавчого комітету сільської ради та запрошених.

На розгляд порядку денного сесії, було винесено 104 питань. За результатами розгляду, затверджено Положення про старосту Виноградської сільської ради та Звіт сільського голови про здійснення державної регуляторної політики і затвердження відповідальних осіб за її здійснення в раді, створення соціальної послуги “ Догляд дома “ та Служби у справах дітей виконавчого комітету Виноградської сільської ради з затвердженням Положення про Службу та рішення про виготовлення печаток та штампів Виноградської сільської ради.

             Як завжди, левова частка питань порядку денного сесії – земельні питання. Розгляд та їх затвердження, відбувався емоційно, в палкій дискусії всіх учасників сесії, адже їх справедливе, прозоре та відповідно до чинного законодавства вирішення – основна ціль роботи її учасників та запорука успішного вирішення нагальних проблем жителів громади.

             Після всього розгляду порядку денного, чергова сесія Виноградської сільської ради, завершила свою роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора