ПЕРША СЕСІЯ НОВОГО СКЛИКАННЯ, ВІДБУЛАСЯ

Дата: 09.12.2020 14:05
Кількість переглядів: 3417

      Фото без опису


         25.11. 2020 року відбулася перша сесія 8 скликання Виноградської сільської ради. Відповідно до статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” Головою Виноградської сільської територіальної виборчої комісії, Мельник Т.М. було доведено інформацію про результати виборів Виноградського сільського голови та обрання на посаду - Демерзу Миколу Анатолійовича.

 

Після складення присяги посадової особи місцевого самоврядування, Демерза М.А. приступив до виконання обов'язків голови громади. Відповідно до статті 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, головою виборчої комісії Мельник Т.М. було доведено  інформацію про результати виборів депутатів Виноградської сільської ради восьмого скликання в 8 округах в кількості 22 осіб.Відповідно розпочалися повноваження депутатів нового скликання після оголошення результатів.

За пропозицією голови ради, в результаті таємного голосування депутатів, секретарем Виноградської сільської ради обрано -  Федоренко Наталію Вікторівну. Також за пропозицією голови громади та рішенням сесії -  Іванчук Любов Михайлівну,затверджено керуючою стравами (секретарем) виконавчого комітету ради.

За пропозицією голови та рішенням сесії затверджено старостами: у Мар'янівському старостинському окрузі -  Бурлаку Миколу Васильовича, у Рубаномостівському старостинському окрузі - Паливоду Валентину Василівну, у Федюківському старостинському окрузі - Паперового Володимира Олександровича.

Розглянуто питання щодо структури та чисельності  апарату Виноградської сільської ради та її виконавчих органів та утворено виконавчий комітет ради у складі 15 осіб із затвердженням його персонального складу.

Відповідно до статті 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням сесії створено три постійні комісії, затверджено Положення про постійні комісії та обрано їх персональний склад.

Розпочався процес реорганізації Босівської сільської ради, шляхом приєднання до Виноградської сільської ради.

Після опрацювання порядку денного, перша сесія 8 скликання Виноградської сільської ради, завершила свою роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора